Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارگردان "سریال بشارت منجی" گفت: بعد از پایان تولید و پخش این سری از برنامه های عصر قصد دارم برای اینکه حالم بهتر شود و به کار اصلی خودم برگردم تولید یک اثر سینمایی را آغاز کنم.

نادر طالب‌زاده مستندساز، پژوهش‌گر و محقق سینما در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص آخرین وضعیت جسمانی خود گفت: الحمدالله حالم نسبت به گذشته خیلی بهتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکلات نسبت به گذشته بسیار کمتر شده و روند درمانم ادامه دارد. خدا را شکر در حدی بهتر هستم که این روزها کاملاً سر پا شده ام.

وی درباره برگزاری این دوره از جشنواره جهانی فیلم فجر تاکید کرد: از نظر من این دوره از جشنواره جهانی فیلم فجر بسیار خوب برگزار شده است. این کیفیت خوب به مدیر این جشنواره بر می گردد. رضا میرکریمی فیلمساز متعادل و خوبی است و همین امر باعث شده تا این جشنواره با کیفیتی خوب برگزار شود.

کارگردان "سریال بشارت منجی" در همین راستا افزود: جشنواره فجر امسال نظم بسیار خوبی دارد و از همه مهمتر میرکریمی در این جشنواره به تربیت نیرو فکر کرده است. میهمانان سرشناسی به این جشنواره آمده اند و آثار با کیفیتی در حال اکران هستند. همه اینها نشان دهنده از مدیریت خوب جشنواره جهانی فیلم فجر است.

وی درباره تاثیر جشنواره جهانی فیلم فجر در مورد مسائل منطقه تاکید کرد: جشنواره خلائی را پر می کند. در جشنواره باید جوری صحبت کنیم که همه نوع سلیقه و تفکر جذب شوند. باید در این جشنواره افراد انقلابی و شهروندان در کنار یکدیگر جذب شوند. برای برخی ایدئولوژی انقلاب اسلامی ایران محور است و خوشبختانه نگاه مدیر جشنواره به نوعی است که همه جذب جشنواره شوند.

این کارگردان سینما ادامه داد: من به هیچ وجه جای خالی تاثیر انقلاب اسلامی ایران را در جشنواره جهانی فجر احساس نکرده ام و اعتقاد دارم که در سالهای آینده با توجه به کسب تجربه و دریافت دیدگاه ها پر رنگ تر هم خواهد شد.

وی درباره برگزاری این دوره از جشنواره افق نو اضافه کرد: امسال جشنواره افق نو در مشهد با حمایت آستان قدس رضوی برگزار می شود. در این دوره از جشنواره چند تن از نظامیان قدیمی امریکا و همچنین ماموران امنیتی قدیمی به افق نو خواهند آمد. علاوه بر آن بسیاری از روشنفکران و اساتید جهانی در این دوره از افق نو حضور خواهند داشت. جشنواره امسال تفاوت عمده ای با سالیان گذشته خواهد داشت و آن هم حضور چند فرد برجسته مهم سابقاً دولتی امریکایی در جشنواره است.

طالب زاده با اشاره به شروع فعالیت های جدید خود خاطرنشان کرد: بعد از پایان این سری از برنامه های "عصر" قصد دارم برای اینکه حالم بهتر شود و به کار اصلی خودم برگردم تولید یک اثر سینمایی را آغاز کنم.

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۳۷۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدعلی باشه‌آهنگر، حامد بهداد، ابوالفضل جلیلی، نیکی کریمی، محمود کلاری، رضا کیانیان و محمدحسین لطیفی، ۱۶ فیلم سینمایی نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی را داوری می‌کنند.

اسامی فیلم‌های سینمایی به این شرح است: «۷۶۰۰» از بهروز باقری، «احمد» از امیرعباس ربیعی، «آپاراتچی» از قربانعلی طاهرفر، «آسمان غرب» از محمد عسگری، «آفتاب گرگ و میش» از محسن دانشور بیری، «بی‌تار» از جمیل رستمی، «پدران» از سالم صلواتی، «خورشید آن ماه» از ستاره اسکندری، «سون‌سوز» از رضا جمالی، «شوماه» از مژگان بیات، «عروسک» از اصغر یوسفی‌نژاد، «عزیز» از مجید توکلی، «کاژه» از مجتبی سعیدزاده، «مسخ نرگس» از حامد علیزاده، «میرو» از حسین ریگی و «نوروز» از سهیل موفق.

نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توسط موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین» ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در تهران برگزار می‌شود.

بخش اصلی جشنواره شامل فیلم‌های داستانی سینمایی و کوتاه، مستند، انیمیشن، فیلمنامه و نماهنگ منطبق با موضوع جشنواره است که گستره زیست‌بوم، آیین‌های فرهنگی و مذهبی، سبک زندگی، آداب و رسوم و سنن اقوام ایرانی، تاریخ اقوام، میراث فرهنگی ملموس و ناملموس و ظرفیت‌های گردشگری را در برمی‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرهاد قائمیان تکلیف ساخت فیلم درباره امام رضا(ع) را روشن کرد
  • ۳ فیلم سینمایی در راه اکران سینماها
  • چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده
  • سه فیلم جدید در راه اکران/قرارداد «تاوان»،«نیلگون» و«قلهک» ثبت شد
  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • پخش «در مرز غبار آلود» از سیما/ روایتی متفاوت از نادر طالب‌زاده
  • همایش «قدس از چشمان آقای نادر» برگزار می‌شود
  • رایزن فرهنگی پشت‌ِ میزنشین نمی‌خواهیم / سرانجام ساخت فیلم سینمایی درباره اقبال لاهوری
  • ساخت فیلم سینمایی اقتباسی درباره فرهنگ رضوی
  • فیلم سینمایی تاریخی اقتباسی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود